İçeriğe geç

Elidor Keratin Serisi Ne Işe Yarar

Elidor keratin bakım serisi nasıl kullanılır?

Kullanım şekli: Şampuandan sonra, ıslak saçınıza orta uzunluktan uçlara doğru eşit miktarda uygulayın. 30 saniye sonra durulayın. Daha etkili sonuçlar için düzenli olarak kullanın. Hidrolize keratin, E vitamini ve marula yağı içeren zengin formülüyle saçı yoğun bir şekilde besler.

Elidor keratin saçı düzleştirir mi?

Duştan sonra, Keratin Bakım Sütü ile saçınızı besleyin ve nemlendirin ve anında daha yumuşak, daha parlak saçlara kavuşun. Son olarak, Keratin Bakım Tedavisini uyguladıktan sonra, her bir saç telinin üzerinden 180 derecede 3-5 kez düzleştirici geçirin. 7 gün boyunca mükemmel pürüzsüz ve esnek saçlarınızın keyfini çıkarın**.

Elidor Brezilya keratin Kaç TL?

Elidor Saç Bakım Şampuanı Brezilya Keratin Terapisi Hidrolize Keratin Marula Yağı E Vitamini 400 mlHead & Shoulders Klinik Güçte Şampuan 400 mlFiyat79,00 TL589,99 TLYorumlar4,74,6SatıcıAllHereHappycomtrUserWomanWoman6 satır daha

Elidor Brezilya keratin Sütü Ne İşe Yarar?

Elidor’un yeni Brezilya Keratin Terapili Sıvı Saç Sütü, saçlarınızın ihtiyaç duyduğu besleyici ve nemlendirici bakımı sağlayan özel formülüyle, anında* daha parlak, taranması kolay ve pürüzsüz saçlara kavuşmanıza yardımcı olur.

Keratin bakım sonrası saç ne zaman yıkanır?

Keratin tedavisinden sonra, tedavinin etkilerinin saça tam olarak nüfuz edebilmesi ve kalıcı olabilmesi için genellikle 48 ila 72 saat boyunca saçı yıkamamanız önerilir. Bu süre zarfında, saçı suya maruz bırakmamak, topuz yapmamak, tokalarla bağlamamak veya saç bandı kullanmamak önemlidir.

Keratin bakımı kaç yaş için uygundur?

14 yaş altı kişiler ve hamilelerin kullanması önerilmez.

Keratin saçta kaç gün kalmalı?

Saçlar 2-3 gün yıkanmaz. Bunun sebebi keratin recharge’da kullanılan ürünün saç üzerindeki etkisinin daha uzun sürmesidir. Saçların yıkanmadığı bu dönemde kişi mümkünse evde günlük olarak saçlarını fönleyebilir veya saç kurutma makinesi ile ısıtabilir.

Elidor keratin hangi ülkenin?

Türkiye’nin lider saç bakım markası[a] Elidor, 1973’ten beri denemekten, keşfetmekten ve kullanmaktan büyük keyif alacağımız farklı saç ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi ürünler sunuyor. Kıvırcık veya düz, mat veya hasarlı, düşük hacimli veya kuru olsun her saç tipi için uygun bir çözüm buluyor.

Şampuandaki keratin saçı düzleştirir mi?

Keratin bakımı saçı düzleştirir mi? Keratin bakımı saçı tamamen düzleştirmez. Genellikle Brezilya fönüyle karıştırılan keratin bakımı, saçın daha esnek ve kabarık olmasını önleyerek doğal saç dokusunu değiştirmez.

Elidor keratin isidan korur mu?

Elidor Brazilian Keratin Therapy Isı ile Aktifleşen Bakım 90ml Ürün Özellikleri: Kabarmayı önler. Isı hasarına karşı koruma sağlar. Saçları 7 gün boyunca mükemmel şekilde düz bırakır**.

Keratin ve boya aynı gün yapılır mı?

Keratin bakımının boyama işleminden hemen sonra yapılması önerilmez. 1-2 hafta sonra yapılması daha iyidir.

Elidor keratin sütü durulanır mı?

Köklere dokunmadan nemli veya kuru saça uygulayın. Sadece tarayın ve şekillendirin. Saçınızın ihtiyaçlarına bağlı olarak istediğiniz miktarda kullanabilirsiniz. Durulama gerekmez.

Elidor Brezilya keratin Terapi Serisi Nasıl Kullanılır?

Saç derisine temas etmeden 2-3 pompa ürün uygulayın. Saçınızı eşit parçalara ayırın ve her bölümün üzerinden 180 derecelik bir açıyla 3-5 kez düzleştirici geçirin. Saçınızı tarayın ve iyice kurutun. İpeksi yumuşak ve parlak görünen mükemmel düz ve pürüzsüz* saçların 7 günlük keyfini çıkarın.

Elidor keratinli şampuan ne işe yarar?

Saçın keratin tabakasını besler ve güçlendirir. Kabarmayı önlemeye yardımcı olur. Saçları parlak ve ipeksi yumuşak ve pürüzsüz bırakır. Formülü hidrolize keratin, E vitamini ve marula yağı ile zenginleştirilmiştir.

Brezilya keratin ne işe yarar?

Brezilya fönü, saçın yapısını iyileştiren ve besleyen özel bir keratin tedavisidir. Bu yöntem, kabarıklığı önleyerek saçın nem dengesini korur. Brezilya fönü uygulaması, saçın dış tabakasına nüfuz ederek yenileyici bir etki yaratır ve saça daha sağlıklı bir görünüm kazandırır.

Elidor saç bakım seti nasıl kullanılır?

Saçlara ipeksi bir yumuşaklık kazandırır. Kullanım Şekli: Saç uçlarından yukarıya doğru, köklere dokunmadan parmak uçlarıyla masaj yaparak uygulanır. Maskeyi tüm saçınıza uygulayın ve 5 dakika bekleyin. Maskeyi ılık suyla durulamak saçlarınıza ihtiyacı olan gücü verecektir.

Keratin ve boya aynı gün yapılır mı?

Keratin bakımının boyama işleminden hemen sonra uygulanması önerilmez. 1-2 hafta sonra yapılması daha iyidir.

Keratin kuru saça uygulanır mı?

“Keratin bakımı nasıl yapılır?” Bu konuyla ilgilenen herkes keratin maskesi kullanmayı unutmamalıdır. Kuru ve mat saçları yok eden keratin maskesi nemli saça uygulanmalıdır.

Keratin bakımı nasıl yapılır?

İlk adım, saçı sülfatsız bir şampuanla yıkamaktır. Daha sonra keratin uygulanır ve belirli bir süre bekletilir. Son olarak, koruyucu tabaka oluşturulur ve saç durulanır. Keratin bakımı, saçın sağlığını ve güzelliğini koruyacak şekilde düzenli aralıklarla tekrarlanabilir.

Kaynak: tunaelektronik.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir