İçeriğe geç

Çok Aşk Kaç Dk

Aşk filmi kaç saat?

Romantik | 125 dk.

Çok Aşk yaş sınırı var mı?

Yaş sınırı: 13 yaş ve üzeri izleyiciler içindir. Olumsuz örnek teşkil edebilecek davranışlar içermektedir.

Çok Aşk konusu ne?

Tema. Much Love, hayallerini gerçekleştirmeye ve hayatının aşkının kalbini kazanmaya çalışan bir adamın hikayesini anlatıyor. Coşkun, en büyük hayali komedyen olmak ve film çekmek olan genç bir adamdır.

Çok Aşk 2 ne zaman?

07.03.2022 filmi, vizyon tarihi 20.01.

Çok Aşk sinema kaç dakika?

Komedi, Romantik | 101 dk. Videonuz yüklenirken bir hata oluştu!

Çok Aşk izlendi mi?

Başrollerini Hasan Can Kaya ve Büşra Pekin’in paylaştığı film, yaklaşık 80 bin izleyici tarafından izlenerek yurt içi gişede yeni zirveye oturdu.

Sinemada 13+ ne demek?

7 yaşından küçük çocukların bu filmi yalnızca aileleriyle birlikte geldiklerinde izleyebilecekleri söyleniyor. 13+ var, yani 13 yaşından büyükler izleyebilir ve 13A var. 13A ne anlama geliyor? Tahmin edebileceğiniz gibi, 13 yaşından küçükler yalnızca aileleriyle birlikte geldiklerinde bu filmi izleyebilir. 15+ var, yani 15 yaş ve üzeri kişiler izleyebilir.

Sinema 6+ ne demek?

6 yaş ve üzeri izleyici kitlesine yöneliktir. 10 yaş altı izleyici kitlesi ise aileleriyle birlikte filmi izleyebilir.

Çok Aşk filmi kurgu mu?

Senaryo yok, kurgu yok.

Çok Aşk kaç izlendi?

5 16.sıra: Çok Aşk 2023 izleyici sayısı: 380.000 433 izleyici – Başrollerini Büşra Pekin ve Hasan Can Kaya’nın paylaştığı film 27 Ekim’de vizyona girdi. Filmin konusu kısaca şöyle: Coşkun, en büyük hayali komedyen olup film çekmek olan genç bir adamdır.

Çok Aşk filmi kendi hayatı mı?

Film muhtemelen kendi hayat hikayesinden izler taşıyor, çünkü sonradan ünlü olan Hasan Can’ı görüyoruz. Sanki kendi yoluna bir parça aşk hikayesi eklemiş gibi. Ama aşk en az ikna edici kısım… Bu arada Uğur Yücel ilginç bir baba figürüyle karşı karşıya kalıyor.

Çok Aşk Netflix var mı?

İnsan aşık olunca başarır. Coşkun’un tutku dolu hikayesi Çok Aşk şu anda Netflix’te.

Kaç tane aşk var?

Bunlar tutkulu aşk (eros), dostça aşk (storge), şakacı aşk (ludus), sahiplenici aşk (mania), akılcı aşk (pragma) ve fedakar aşktır (agape).

Çok Aşk nasıl izlenir?

“Too Much Love” yayını: Çevrimiçi olarak nereden izleyebilirsiniz? Şu anda “Too Much Love” adlı yapımı Netflix’te izleyebilirsiniz.

Çok Aşk hangi kanalda?

Much Love izle | Netflix.

Aşk ve Umut kaç saat sürüyor?

Sevgi ve UmutYapımcıNilgün SağyaşarMekanİstanbul Edremit, BalıkesirÇalışma süresi50 dakikaYapım şirketiFocus Film İçerik Evi21 satır daha

Aşk Mevsimi film 2024 ne zaman?

9 Şubat 2024’te vizyona girecek olan “Aşk Mevsimi”, yıllara yayılan bir aşk hikayesini sıcak bir atmosferde anlatacak.

Aşk filmi 2024 hangi platformda?

Romantik anlarla içinizi ısıtacak en güzel aşk filmleri. TV+’da tek başınıza veya sevdiklerinizle izleyebileceğiniz aşk filmleri bulacaksınız.

Aşk 101 kaç saat?

Love 101VeranstaltungsortIstanbulVorführungszeit33-48 MinutenProduktionsfirmaAy YapımVeröffentlichungsinformationen22 weitere Zeilen

Kaynak: denizahsap.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir