İçeriğe geç

Merkür Retroda Estetik Yapılır Mı

Merkür retroda neler yapılmaz?

Merkür gerilemesi sırasında kaçınılması gereken şey, tekrarlamak yerine yeni şeyler yapmaktır. Örneğin, yeni bir işe veya ilişkiye başlamak, yeni bir sözleşme imzalamak veya yeni bir araba satın almak. Bu gibi durumlarda, engeller veya gecikmeler ortaya çıkabilir.

Venüs retrosunda estetik yapılır mı?

İstanbul’daki meslektaşlarım da aynı sorunları yaşadığında, Venüs gezegeninin sebep olduğunu öğrendik. Astrologlar birkaç hafta önce yaptıkları yorumlarda Venüs’ün geri harekette olduğunu açıklamış ve herhangi bir estetik veya güzellik tedavisine karşı uyarmışlardı.

Merkür retrosu en çok kimleri etkiler?

Bütünsel Astrolog Duygu Demir diyor ki: Öncelikle Merkür’ün ne olduğunu ve ne işe yaradığını hatırlayalım: … 5-29 Ağustos 2024 tarihleri ​​arasında Başak ve Aslan burcunda gerçekleşecek olan Merkür gerilemesinde şunlar yaşanacak: … En çok etkilenecek burçlar: Başak, Balık, İkizler, Yay. … En çok etkilenecek burçlar: Aslan, Kova, Boğa, Akrep Daha fazla makale…•6 Ağustos 2024

Merkür retrosunda neden ilişkiye başlanmaz?

Merkür gerilemesi sırasında her türlü şey olmaya başlar; iletişimde ve birbirini algılamada sorunlar kaçınılmazdır. İlişkideki taraflar birbirlerine zaman ayıramayabilir, ilişkide yalanlar olabilir ve iletişim sorunları yaşanabilir.

Merkür retrosunda dudak dolgusu yapılır mı?

Sohbet. Merkür gerilemesinde estetik ameliyat olabilir miyim? Merkür güzellik ve estetikle ilgilenmez, her türlü estetik işlemi yaptırabilirsiniz, hiçbir zararı olmaz, içiniz rahat olsun arkadaşlar.

Retroda saç boyanır mı?

Saç kesiminde olduğu gibi, retro sırasında saçınızı boyamaya veya saç şeklinizi değiştirmeye dikkat etmelisiniz. Genel olarak, Merkür retrosunun sonuna kadar iyi bildiğiniz gerçeklere tutunmalı ve yeniliklere kısmen kapalı kalmalısınız.

Merkür retroda evlenilir mi?

Merkür: Elbette Merkür gerilemedeyken evlenmeyin, çünkü Merkür gerilemesi iletişimin en sorunlu olduğu döngüyü temsil eder. Evlilikte kendinizi ifade etmek zorlaşır.

Venüs retroda ilişkiye başlanır mı?

-Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz; ancak bu ilişkide ciddi sosyal, fiziksel ve ilişki sorunları yaşanacaktır. Elbette Venüs Retro ile hiç kimse ilişkiye başlayamaz diye bir kural yok.

Hangi retro var 2024?

Merkür Gerilemesi 6-29 Ağustos: Sonbahar aylarında doğru yöne doğru ilerlemek için yavaşlamanın, plan yapmanın ve düşünmenin zamanı geldi. Merkür gerilemesi 6-29 Ağustos 2024 tarihleri ​​arasında Başak ve Aslan burçlarında gerçekleşecek.

Retroyla giden retroyla gelir mi?

Retro döneminde eski sevgilinizle yeniden bir araya gelebilirsiniz veya retro döneminde kırılmış bir aşkı yeniden canlandırabilirsiniz. Ancak unutmayın: retroya ait olan retroya aittir.

Merkür retrosunda ayrılık olur mu?

Merkür gerilemesi sırasında herhangi bir karar almamanızı öneririz. Gerileme dönemlerinde alınan kararlar kalıcı değildir. 1 ayrılma kararı veya yeni bir ilişkiye başlama kararı.

Merkür retrosu etkisi ne zaman biter?

Retro her şeyle birlikte 30 Ağustos’ta sona eriyor.

Merkürü retro olanlar ne yapmalı?

Gerileme ve tutulmaların enerjisi, kendinizle barışmanız için zemin hazırlamanıza yardımcı olacaktır. 3. Merkür, iletişim ve sosyal bağlantılar gezegeni olarak bilinir. Bu gerileme döneminde size verebileceğimiz önemli bir tavsiye, çevrenizdekilerle iletişiminizde alçakgönüllülüğünüzü korumanız ve iletişiminizde net olmanızdır.

Merkür retro neyi temsil eder?

Merkür’ün gerilemesi, gerileme anlamına gelen olayların etkisidir. Aslında bu durum, gezegenin yörüngesini yavaşlatması ve geriye doğru hareket etmesinden kaynaklanır. Astrolojide, gerileyen gezegen; “duraklama, durgunluk” anlamına gelir.

Retroda eski sevgili döner mi?

Merkür gerilemesi sırasında doğum haritanızda herhangi bir etki varsa, eski şeyler geri dönebilir. Ancak, bir retroya bağlı olan eski sevginiz tekrar bir retroya bağlı olabilir, bu yüzden onu analiz etmeyi unutmayın.

Retroda giden geri gelir mi?

Merkür gerileme dönemlerinde, Merkür geriliyor gibi görünür çünkü hızı azalmaktadır ve dönüş hızı Dünya’nınkinden daha azdır. Ancak, geri gitmekten çok yavaşlamakla ilgilidir… Merkür gerilemesi yılda üç ila dört kez yaklaşık üç hafta boyunca gerçekleşir.

Merkür retrosunda alışveriş yapılır mı?

Bu dönemde kesinlikle gerekli olmadıkça alışveriş yapmayın. Ürünler ya arızalı olacak ya da cıva güçlendikçe fiyatları düşecek ve sizi tatmin etmeyecektir. Özellikle elektronik cihazlar ve yeni arabalar bu dönemde sorunlar yaşayabilir.

Şu an ne retrosu var 2024?

2024’te Merkür Retrosu; 1 Nisan – 25 Nisan, 5 Ağustos – 28 Ağustos ve 26 Kasım – 15 Aralık tarihleri ​​arasında sizleri ağırlıyoruz.

Merkür retrosunda ayrılık olur mu?

Merkür gerilemesi sırasında herhangi bir karar almamanızı öneririz. Gerileme dönemlerinde alınan kararlar kalıcı değildir. 1 ayrılma kararı veya yeni bir ilişkiye başlama kararı.

Kaynak: cephesan.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir