İçeriğe geç

Burak Deniz Sevgilisinden Ayrıldı Mı

Burak Deniz ve Didem soydan ayrıldı mı?

Burak Deniz ve Didem Soydan’ın aşkı bitti!1 Ocak 2023

Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir sevgili mi?

Bestemsu Özdemir, konuk olduğu Burak Deniz’i övdü. “Hadi Anlat” programına konuk olan oyuncu Bestemsu Özdemir, bir süredir aşık olduğu meslektaşı Burak Deniz’i övdü. Özdemir, Deniz için “Başarılı ve Türkiye’nin en büyük yeteneklerinden biri.” dedi.

Burak Deniz kiminle sevgili?

Bestemsu Özdemir sevgilisini övüyor: Burak büyük bir yetenek. Bestemsu Özdemir, sevgilisi Burak Deniz’e övgüde bulundu.

Burak Deniz olayı ne?

Geçtiğimiz yıl Adana Film Festivali’nde meslektaşı Nilperi Şahinkaya ve sevgilisine hakaret ettiği ve darp ettiği iddiasıyla yargılanan ünlü oyuncu Burak Deniz, beraat etti.

Didem Soydan Burak Deniz kaç yıl çıktı?

Didem Soydan’ın geçtiğimiz aylarda Burak Deniz’le 3 yıllık ilişkisini sonlandırdığını hatırlatmak isterim.

Burak Deniz’in gerçek babası kim?

Geçtiğimiz cuma günü babası Teoman Deniz’in cenaze törenine katılmayan Burak Deniz, Nişantaşı’ndaki bir spor salonunda kameralara yansıdı.

Bestemsu Özdemir kiminle?

Oyuncu Bestemsu Özdemir, bir süre önce sevgilisi Serkan Mehmet Durdu’dan evlilik teklifi beklediğini duyurmuştu.

Bestemsu Özdemir nişanlandı mı?

Oyuncu Bestemsu Özdemir ve Yiğit Kirazcı, geçtiğimiz günlerde ailelerinin düzenlediği bir törenle nişan yüzüklerini taktı.

Bestemsu Özdemir kimin eski sevgilisi?

Yaklaşık sekiz ay önce aşk yaşamaya başlayan Bestemsu Özdemir ile Serkan Mehmet Durdu da İpek’i dinlemeye gelenler arasındaydı.

Su Burcu Yazgı Coşkun’un sevgilisi kim 2024?

Bu yıl bir romantik dizide birlikte rol alan ve aralarındaki 14 yaş fark nedeniyle eleştirilen Burak Deniz ile Su Burcu Yazgı Coşkun’un aşkı gerçek oldu. Coşkun’un paylaşımında yer alan bir detayla, yeni dizilerinin setine birlikte giden ünlü oyuncuların aşk dolu bir çift olduğu ortaya çıktı.

Özcan Deniz’in oğlu Burak Deniz kaç yaşında?

17 Şubat 1991’de İstanbul’da doğdu.

Burak Deniz ne mezunu?

Biyografi. 1989 yılında İstanbul’da doğan Burak Deniz, 18 Mart Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü’nden mezun oldu.

Burak Deniz ve Nilperi Şahinkaya neden ayrıldı?

N-LIFE HABERİ Masadan ayrılmak isteyen Şahinkaya’ya meslektaşı Nilperi’nin hakaret ettiği iddia edildi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre Şahinkaya’nın sevgilisi Emre Yusufi daha sonra Burak Deniz’e doğru koştu. Yusufi’nin arkadaşı araya girdi. Çevrede bulunanlar Burak Deniz’i otelden çıkardı.

Burak Deniz kiminle mahkemelik?

Sevgilisi Emre Yusufi ile birlikte katıldığı 29. Uluslararası Altın Koza Film Festivali’nin ödül töreninde oyuncu Nilperi Şahinkaya’ya hakaret ve saldırıda bulunduğu iddiasıyla oyuncu Burak Deniz’e açılan dava sonuçlandı.

Burak olayı nedir?

Hz. Peygamber Mekke’den Kudüs’e burakla yolculuk yapmış, çıkarken burak Kudüs’te kalmış, Cebrail onu peygamberlerin bineklerini bağladığı bir halkaya, Mescid-i Aksa’nın kapısına, yanına veya yakınına veya eliyle deldiği bir taşa bağlamıştır.

Burak Deniz hangi dizide oynayacak?

Kardeşlerim dizisiyle adından söz ettiren Su Burcu Yazgı Coşkun’un başrolünü ünlü oyuncu Burak Deniz ile paylaştığı Bir Gece Masalı, 3 Eylül’den itibaren Salı akşamları ATV’de yayınlanacak.

Burak Deniz kiminle mahkemelik oldu?

Şu sıralar FOX TV’de yayınlanan Bam Başka Biri dizisinin başrol oyuncusu Burak Deniz, geçen yıl Adana Film Festivali için gittiği otelde alkollü halde Nilperi Şahinkaya ve sevgilisiyle kavga etmiş, taraflar davalık olmuştu. Saldırı, tehdit ve hakaret suçlamasıyla yargılanan Deniz, davadan beraat etti.

Burak Deniz aslen nereli?

17 Şubat 1991’de İstanbul’da doğdu. İzmit’te büyüdü.

Kaynak: fune.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir