İçeriğe geç

Istanbul Kayaşehir Semt Pazarı Hangi Gün

Başakşehir’de hangi gün pazar kuruluyor?

Ses sistemi üzerinden duyurular ve müzik yayını yapılabilmektedir. Salı ve cumartesi günleri kurulan pazarda engelli otoparkı dahil toplam 1 adet restoran bulunmaktadır.

Çarşamba günü İstanbul’da hangi pazarlar var?

Çarşambaları kurulan mahalle pazarları. Pazar bölgesi. Pazar adı

Perşembe günü İstanbul’da hangi pazarlar var?

Perşembe günü mahalle pazarları kuruldu. Pazar bölgesi. Pazarın adı: BEYOĞLUPİYALE PAŞA PAZARI

Fatih Sosyete Pazarı hangi gün?

Kimilerine göre 300, kimilerine göre 150 yıllık bir geçmişi olan Fatih Çarşamba Pazarı, İstanbul’un en büyük semt pazarlarından biridir. Çarşamba günleri kurulan pazarda, giyim, ayakkabı ve ev eşyaları satın alabilir, sebze ve meyve tezgahlarından alışveriş yapabilirsiniz.

Kayaşehir semt pazarı hangi gün?

Pazartesi ve cuma günleri açık olan Kayaşehir Fuar ve Sergi Merkezi’nin çevresinde 850 araç kapasiteli otopark bulunmaktadır.

Başak pazar saat kaçta açılıyor?

📢 DUYURU 📍 Başakpazar Perşembe günleri normal saatinde, Pazar günleri ise saat 10.00’da açık olacaktır.

Sosyete pazarı hangi gün?

Haftanın Salı ve Cuma günleri kurulan Salı pazarı, iki ayrı günde farklı müşterilere hitap ediyor.

Bostanlı pazarı hangi gün?

Bostanlı Pazar Meydanı Çarşamba günleri 08:00 – 20:00 saatleri arasında ziyarete açıktır.

Bahçeşehir Sosyete Pazarı hangi gün?

Alışveriş ve indirim | Bahçeşehir Pazarı Salı ve Cumartesi günleri 💫🔱🕊️ | Instagram.

Bakırköy Sosyete Pazarı hangi gün kuruluyor?

Cumartesi günleri kurulan Bakırköy Pazarı, rengarenk tezgahları, ucuz kaliteli ürünleri ve neşeli pazarcı esnafıyla ünlüdür. Ayakkabıdan ev eşyalarına, meyve ve sebzeden giysiye kadar birçok ürünü bulabileceğiniz pazar, İncirli metro istasyonuna 5 dakika yürüme mesafesindedir.

Beşiktaş Sosyete Pazarı hangi gün?

Beşiktaş Belediyesi. Perşembe günleri düzenlenecek Ortaköy Semt Pazarı’na ve Cumartesi günleri düzenlenecek Beşiktaş Ulus Üretici ve Kooperatif Pazarı’na ücretsiz ring seferleri düzenlenecek. *** Beşiktaş Ulus Üretici ve Kooperatif Pazarı, İBB işbirliğiyle açılacak.

Bahçelievler Sosyete Pazarı hangi gün?

Pazartesi Pazarı – Bahçelievler Bu pazarın atmosferi bazen alışveriş moduna dönüşebiliyor; sanki ihtiyacınız olmadığı halde başkaları alıyor diye siz de satın alıyorsunuz gibi.

Üsküdar pazarı hangi gün?

Semt PazarlarıPAZAR ADIGÜNÜMAHALLEÜSKÜDARCumaYavuztürkBahçelievlerCumaGüzeltepeMerkez CumaCumaAhmediyeÜnalanCumartesiÜnalan42 satır daha

Nişantaşı pazarı hangi günler açık?

Nişantaşı Pazarı, Ankara’nın üç farklı semtinde giyimden aksesuara, ev tekstilinden doğal ürünlere kadar tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak için özel günlerde kapılarını açıyor. 👉Çankaya şubemiz. Sadece Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri açıktır.

Beylikdüzü Sosyete Pazarı hangi gün?

🗓️Kurulum Çarşamba ve Pazar günleri gerçekleşir. 🅿️Park yerleri mevcuttur, ancak çok yoğun olduğu için ne kadar erken gelmelisiniz… 13 Mart 2024

İstanbul Bahçeşehir pazarı hangi gün?

Cumartesi, Pazar ve Perşembe günleri gerçekleşmektedir. Bakırköy metro ve metrobüs durağına 5 dakika uzaklıktadır.

Başakşehir’de kapalı pazar sayısı kaç?

Başakşehir Belediyesi, Türkiye’ye örnek olan modern kapalı pazarlarına bir yenisini daha ekledi. Başakpazar, Pazartürk ve Kayaşehir’den sonra ilçenin dördüncü kapalı pazarı olan Fenertepe Sergi ve Fuar Alanı, düzenlenen törenle açıldı.

2024 Bayramda pazarlar açık mı?

“Öte yandan şehrimizdeki tüm pazarlarımız 10, 11 ve 12 Nisan 2024, Ramazan Bayramı’nda kapalı olacaktır. 13 Nisan Cumartesi gününden itibaren pazarlar kendi ritminde açılmaya devam edecektir.” 5 Nisan 2024

Bakırköy Sosyete Pazarı hangi gün?

İNDİRİM AVCI | Bakırköy Sosyete Pazarı Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri Bakırköy Adliyesi önünde kuruluyor💥 Hikayeler ve Öne Çıkanlar bölümünde daha fazlası🤗…25 Mayıs 2024

Kaynak: temmet.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir