İçeriğe geç

Mavi Fiş Olmadan Değişim Yapılır Mı

Fiş olmadan ürün değişimi olur mu?

Satın alma fişi/fatura olmasa bile tüketicinin iade hakkı vardır. Bu fişe eklenen mal için fatura veya benzeri belgenin iadesini talep edebilir; 3065 sayılı KDV Kanunu’nun 54 sayılı KDV tarhiyatı yürürlükten kaldırılmıştır.

Mavi mağazadan değişim nasıl yapılır?

Mavi Mağazaları üzerinden satın aldığınız ürünün iadesi yapılamaz. Mağazadan online satın alınan ürünlerde iade ve değişim sadece mağazada yapılabilir. İade ve değişim yapabileceğiniz mavi mağazaların listesini görüntüleyebilirsiniz.

Mavi faturama nasıl ulaşabilirim?

Daha sonra siparişinizle ilgili olarak müşteri hizmetlerimizle iletişime geçebilirsiniz. Faturam e-posta adresime gönderilmedi. Ne yapmalıyım? “Hesabım – Siparişlerim” sayfasındaki “Faturayı görüntüle” bölümünden erişebilirsiniz. 0850 288 6284 numaralı WhatsApp kanalından bize ulaşabilirsiniz.

Mavi iade kodu nasıl alınır?

ve “Hesabım” bölümündeki “Siparişlerim”e tıklayın. “İade/Değişim” butonuna tıklayarak talebinizi oluşturun. İade için lütfen ekranda görüntülenen iade koduna bakın.

Mavi fiş olmadan değişim olur mu?

Kullanılmamış, ambalajı açılmamış, etiketlenmemiş ve herhangi bir değişiklik yapılmamış ürünleri, fatura tarihinden itibaren en geç 30 gün içinde değiştirebilir veya iade edebilirsiniz.

Kaybolan fiş tekrar çıkarılır mı?

Kaybolan fatura yeniden düzenlenebilir mi? Maliye Bakanlığı’nın bu konuda farklı görüşleri olmakla birlikte, kaybolan fatura yerine noter onaylı ve dosyaya uygun bir örneğinin kullanılması mümkündür.

Mavi doğum günü indirimi var mı?

Puanlarınızı harcayabilirsiniz. Puanlarınızı harcayabilirsiniz. Doğum gününüzde özel indirim kazanacaksınız.

Mavi ürün garantisi ne kadar?

Aksi belirtilmediği takdirde Mavi Market, sattığı tüm ürünlerde üretim hatalarına karşı tam 24 ay (2 yıl) garanti vermektedir. Garanti şartları, kullanıcı hatasından kaynaklanmayan üretim hatalarını ve makine arızalarını kapsamaktadır.

Değişim süresi kaç gün?

Tüketiciler, mesafeli alışverişlerde (örneğin internet, telefon) 14 gün, kapıda ödemeli alışverişlerde 14 gün, taksitli alışverişlerde ise 7 gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve sözleşmesel ceza ödemeksizin cayma hakkına sahiptir.

Kaybettiğim faturayı nasıl bulurum?

E-fatura uygulaması hakkında sorgulamalar “ebelge..tr” adresi üzerinden yapılabilir. Bu web sitesine Vergi Kimlik Numaranız veya TC Kimlik Numaranız (TR-ID Number) ile giriş yaparak e-fatura talebinde bulunabilirsiniz.

E-Arşiv fatura nasıl bulunur?

Mali İdare (GİB) tarafından uygulanan e-Fatura ve e-Arşiv fatura sistemlerinde hem girişimciler hem de üçüncü kişiler kendilerine kesilen faturaları sorgulayabilirler. Sorgulama .tr adresinden yapılır.

Mavinin sahibi kim?

Mavi (Şirket)Ticari Unvanı Mavi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş.Satış 1 milyar TL (2016)Sahibi Fatma Elif Akarlılar: %9,06 Seyhan Akarlılar: %9,06 Hayriye Fethiye Akarlılar: %9,06 Blue International Holding B.V.: %0 . 22 Halka Açık: %72,60 Çalışan Sayısı 5.818 (30 Nisan 2023) Websitemavi.com8 satır daha

Mağazadan alınan ürün kaç gün içinde iade edilebilir?

1. 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği uyarınca, Alıcı, satın aldığı ürünü teslim tarihinden itibaren 14 (on dört) gün içinde hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin cayma hakkını kullanarak iade edebilir.

Etiketi koparılan ürün iade edilir mi?

İade koşulları nelerdir? İade etmek istediğiniz ürünün tekrar satışa sunulabilecek durumda olması, kullanılmamış, deforme olmamış ve değiştirilmemiş/işlenmemiş olması gerekmektedir. Fiyatı, yakası veya iç etiketi yırtılmış veya kesilmiş ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir.

Yıkanmış kıyafet iade edilir mi?

Yıkanmış/giyilmiş ürünler iade edilebilir mi? Sadece yıkanmamış/giyilmemiş ve kullanılmamış ürünleri iade edebilirsiniz.

Faturası olmayan ürün iade edilir mi?

Fatura yoksa, alıcılar ürünleri iade edemezler. Ayrıca, satıcılar yaptıkları her satış için belirli vergiler ödemek zorundadır. Satışları ve yıl sonu gelirleri bu faturalarda kaydedilir.

LC Waikiki fişsiz değişim olur mu?

Kredi kartıyla satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim? Satın alma fişini ve kredi kartı fişini ibraz ederek LC Waikiki mağazalarından 30 gün içerisinde ürününüzü iade edebilirsiniz.

Fiş olmadan garantiye girer mi?

Garanti süresi içerisinde garanti hizmetlerinden yararlanabilmeniz için onaylı satış tarihi ve bayi kaşesi bulunan garanti belgesi veya faturanın ibraz edilmesi gerekmektedir.

Fulla moda fişsiz değişim olur mu?

Faturası gönderilmeyen ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir.

Kaynak: protimotomasyon.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir